ROM | RUS

DezvoltatoriSv Lux Grup SRL, este o companie de construcții care activează pe piața imobiliară de mai bine de 10 ani. Acesta dispunem de tehnică si utilaj propriu și să construim fundațiile a circa 80% din totalul obiectivelor industriale sau locative din Chișinău, și nu numai. Rezultatul activității companiei a dus la crearea unui portofoliu enorm de reușite si parteneri fideli pe care ne putem baza și susține reciproc. Cartea de vizită pentru locuințe este proiectul reusit al blocului locativ din str-la 2 Lvov 87, construit în inima sectorului Botanica unde apartamentele și parcările s-au vindut in tiraj de 100% până la darea in exploatare din martie 2017. Pilonii de bază ale companiei Sv Lux Grup SRL sunt calitatea, atenția, termenii, transparența, profesionalismul si calitatea! 

Complexe locative in constructie:

1. Complexul ALBA IULIA.

Taguri  

“Intelvest” S.R.L.

Ansamblul rezidenţial Mioriţa este construit de către compania de construcţii „Stayer” SRL. Fiind înfiinţată în anul 1994, societatea „Stayer” SRL s-a poziţionat pe piaţa de construcţii din Moldova, ca o companie cu responsabilitate deosebită în domeniul în care activează, cu cerinţe înalte atît faţă de specialiştii angajaţi cît şi faţă de muncitorii care muncesc pe şantiere .

 Activînd exclusiv în domeniul construcţiilor şi restaurărilor, „Stayer” SRL a dat dovadă de un profesionalism înalt la executarea lucrărilor de restaurare la obiectivele de imporatnţă naţională, aşa ca: Complexul Monastic „Căpriana” din s. Căpriana, r-ul Străşeni, Biserica Adormirii Maicii Domnului din s. Donici, r-ul Orhei.

La momentul actual, „Stayer” SRL colaborează activ cu companiile, producători de materiale de construcţie, autohtone dar şi cu producători şi furnizori de materiale de finisaje şi echipamente din întreaga Europă.


Contacte:

mun. Chisinau, sr. Zelinskii 15/2. of. 5

Tel : +(373) 22 93-08-30; 022 00-98-00
Fax : +(373) 22 28-34-58
GSM: +(373) 78 22 14 14

Proiecte in derulare: Complexul "Miorita"


"Altitudo Grup"

Compania Altitudo Grup reprezinta o companie de constructie noua si inovativa pe piata R. Moldova. Altitudo Grup propune Apartamente in Vanzare in Complexul Locativ, cere  este amplasat in s. Ghidighici si reprezinta un concept european si anume un numar mic de apartamente intr-o zona rezidentiala la imediata apropiere de mediul urban insa totodata in sanul naturii. Este perfect potrivit pentru tinerele familii. Constructia blocului este efectuata la cel mai inalt nivel, iar pozitionarea blocului este gandita pentru a facilita accesul de lumina solara pentru fiecare apartament. 

Exclusivitatea de vanzare a Apartamentelor din Complexul Altitudo, este detinuta de catre Compania Rezidential.md. 

Rezidential.md reprezinta un promotor imobiliar online dedicat ansamblurilor imobiliare noi din Chisinau. Segmentul de oferte il reprezinta toate apartamentele noi din capitala oferite de catre toti dezvoltatorii imobiliari.

Contacte Rezidential.md:

Tel. 78505008                                                      

Site Web: www.rezidential.md

 

Contacte "Altitudo Grup"

Mun. Chișinău, s. Ghidighici, str. Sfatul Țării 2/1                    

www.altitudogrup.com
Mail:   altitudogrup@gmail.com
Phone + (373) 78 115 116

Complexe Locative Curente:

1. Complexul Altitudo din s. Ghidighici


"Apartera Imobil" SRL

 “Apartera Imobil” SRL – Companie Imobiliara specializata in oferirea serviciilor de consultare in procesul de vinzare, cumparare si arenda a obiectelor imobile din mun. Chișinău și pe teritoriul Republucii Moldova.

 

Toate imobilele de la “Apartera Imobil” SRL pot fi procurate și în credit pe un termen de pana la 20 de ani.

 

Contacte:

bd. Grigore Vieru, 22 etajul 3, biroul 64.
sector Centru, Chisinau,
Republica Moldova


Tel: +(373)60 53 00 15; +(373)79 53 00 72
aparteraimobil@gmail.com

Complexe Locative Curente: str. V. Trandafirilor 16

                                                     str. V. Trandafirilor 18

 

 


"BRAUS Imobiliare"

"BRAUS Imobiliare" este o companie de constructie care a construit mai multe complexe locative de elita. Aceasta isi are sediul in mun. Chisinau, pe str. Meșterul Manole 5.

Date de contact:
0 (62) 188 188
imobiliare@braus.md

Complexe locative in derulare:
1. Complexul "Carierei Rezidence"


"Constral-Prim" SRL

Echipa Companiei de constructii „Constral-Prim” SRL este formata din specialisti (diriginti de santier, responsabili tehnici, ingineri-constructori) atestati conform legislatiei din Republica Moldova, precum si din muncitori calificati, majoritatea avand o experienta de mai bine de 20 de ani in domeniul constructiilor.
Obiectivul principal al Companiei „Constral-Prim” SRL este oferirea unui produs final calitativ, la termen si in conditii loiale pentru client.
In acest sens:
- in procesul de lucru sunt implimentate cele mai noi tehnologii de constructie;
- echipa de specialisti si muncitori este permanent instruita in scopul optimizarii si cresterii nivelului de cunostinte;
- materialele de constructie sunt achizitionate doar de la institutii licentiate si verificate;
- iar partenerii si subantreprenorii sunt selectati dintre profesionisti cu renume si experienta bogata in domeniul in care activeaza.

 „Constral-Prim” SRL ofera dreptul de vanzare exlusiva a imobilelor sale, Agentiei Imobiliare "Magnat-Construct" SRL.

 

Contacte "Constral-Prim"SRL" si "Magnat-Construct" SRL:

str. Alecu Russo 15

tel. 022 106044

mob. +373 68305151

 

Complexe Locative in derulare:

1. Complexul Locativ Botanica Veche


"Etelma" S.R.L.

Despre companie si Grupul de investitori

Proiectul Panoramic este realizat de către un grup de investitori de talie internațională, care a construit și a dezvoltat blocuri de locuit și centre comerciale in decurs de 15 ani în asa tari ca Austria, Bulgaria, Lituania, Macedonia, Serbia, Muntenegru și Ucraina.

Pe piața din Republica Moldova grupul de investiții deține Centrul Internațional de Business SKYTOWER și centrele comerciale “Plaza” din orașele Chișinău, Bălți și Orhei. Grupul de investiții va construi și un proiect rezidențial premium în sectorul Centru al Capitalei.

Responsabila pentru dezvoltarea Complexului locativ Panoramic este echipa ce reprezinta interesele investitorilor in Moldova, o echipa creata din profesionisti care sunt angajati si la Centrul International de Business SKYTOWER si la Centrele comerciale Plaza. Entitatea juridica este compania "Etelma" S.R.L. - preluata de catre Grupul de investitori in 2012. Drept urmare, in baza conceptului nou prezentat de catre investitori a fost refacut in totalitate proiectul, tinind cont de destinatia terenului detinut de "Etelma" S.R.L.

Pentru construcția si realizarea Complexului locativ Panoramic au fost aleși profesioniști cu experienta in domeniul proiectării și construcțiilor de locuințe. 

(+373) 22 846 111, (+373) 78 846 111, (+373) 78 846 222, info@panoramic.md

Complexe locative in derulare:


"Horus" SA

Compania "Horus" SA isi desfasoara activitatea pe piata Moldovei de 18 ani, fiind infiintata in anul 1995. La momentul actual compania este una dintre cele mai sigure in domeniul constructiei si vinzarii de locuinte accesibile si calitative din tara.


Initial SA "Horus" si-a desfasurat activitatea in domeniul instalarii si intretinerii de utilitati (incalzire, gaz, etc), pentru ca ulterior sa-si extinda echipa de profesionisti si in domeniul constructiei si proiectarii, propunind clientilor nostri proiecte care sa corespunda atit necesitatilor personale cit si standartelor europene.


Din categoria clientilor nostrii fac parte persoane din toate sferele de activitate, astfel devenind accesibil pentru fiecare de a-si achizitiona un apartament nou, mai modern si confortabil, pretul pentru un metru patrat variind intre 520 si 700 de euro. Astfel, la un pret accesibil obtineti constructii executate calitativ, motivul pentru aceasta politica de preturi fiind refuzul de a accepta servicii de subantreprenoriat pentru mai multe tipuri lucrari, fapt care ne permite de a reduce in mod semnificativ costul final al locuintelor.

Adresa oficiului: MD-2044, mun. Chisinau, str. Mihai Sadoveanu 4/10

Tel: (+373-022) 401-328

Mob: (+373) 068-79-05-0

Complexe locative in derulare:

Horus Florilor


"Maxmod-Imobil" SRL

Compania "Maxmod Imobil" SRL, in prezent propune  Proiectul “Casa-Mea”, in scopul satisfacerii celor mai necesare si stringente cerinte pentru locuitorii municipiului Chisinau si anume asigurarea locuitelor accesibile.

Scopul proiectul respectiv este o nouă etapa in dezvoltarea companiei dupa constructia, darea in exploatare, si realizarea apartamentelor mansardate.

Totodata, Compania  "Maxmod Imobil" SRL isi  propune sa ofere la un pret accesibil, apartamente cu 1,2 si 3 odai intr-un bloc locativ nou, care se construieste într-un sector atractiv din municipiul Chisinau.

 

Contacte:

mun. Chisinau, str. M. Eminescu 50, et.2, of. 216

Tel.: (+373 22) 22 22 19

Mob.: (+373) 67 422 208
Mob.: (+373) 60 222 199

Complexe Locative Curente:

1. Complexul Locativ "Casa Mea", str. Diminetii


"N&K Construct"

Compania "N&K Construct" este o companie de constructie care este reprezentata cu brio de proiectele sale de succes.

Toate nu puteau fi realizate fara oamenii din echipa, care sunt adevarati profesionisti.

In timp, o data cu performanțele Companiei, "N&K Construct"a reusit sa-si consolideze statutul de partener sigur, cu o viziune ultramodernă asupra design-ului si constructiei. 

In 2017, Compania "N&K Construct" se acupa de finisarea proiectului "TWINS HOUSE", care are o amplasare foarte reusita in sec. Telecentru.

Vezi Complexul "TWINS HOUSE" Aici.

 

 


AMIC

Agenţia Municipală de Ipotecă din Chişinău S.A. a fost fondată în anul 1999.
Scopul fondării – asigurarea cu spaţiu locativ a tuturor doritorilor prin identificarea şi implementarea unor mecanisme noi şi viabile de finanţare a construcţiei locative.

Activitatea Companiei AMIC în perioada 1999-2015 s-a materializat în construcţia a 49 blocuri locative cu un total de peste 3000 apartamente cu suprafaţa de circa 237 mii m2.

Contacte:

mun. Chişinău, bd. Decebal 72/6, etajul 2
Tel.: 022 22 32 03, 022 55 11 01

Complexe Locative Curete:

1. str. Drumul Viilor 38

2. bd. Cuza-Voda 13/8


APSG Dezvoltare SRL

 APSG Dezvoltare SRL este o companie de constructie care si-a inceput activitatea din Februarie 2012. In luna Mai 2015, Compania  a demarat constructia Complexul Locativ "Villa Cramei Apartaments", in luna Mai 2015. 

Contacte:

mun. Chisinau, str. Cramei 1

Tel.:  069 640 089

 

Vezi Complexul Rezidential "Villa Cramei Apartaments"


Aspect Imobil

Aspect Imobil este o agentie imobiliara cu perspective si experienta pe piata imobiliara. Agentia ofera consultatii si informatii necesare in alegerea unei oferte concrete

Echipa de profesionisti «Aspect Imobil» va ofera o gama larga de oferte si servicii imobiliare!

  • Evaluari
  • Vinzari
  • Cumparari
  • Schimb si incherieri de case, apartamente, terenuri, spatii comerciale industriale si rezidentiale.
  • Consultanta juridica

Avem experienta nu numai in domeniul imobiliar dar si in servicii conexe, cum ar fi: design si amenajari interioare
Loialitatea noastra va garanteaza un parteneriat stabil si succesibil.

Alaturi de noi, aveti siguranta maxima, pentru ca avem grija de voi veti putea vinde sau cumpara imobilul dorit la pretul real, vom fi cu dumneavoastra de la inceput si pana in ultima clipa a tranzactiei. 

Complexe loctive in derulare:

bd. Dacia

com. Bubueci

Durlesti, str. Stefan-Voda 82


ASTERCON

De la inițierea activității, compania Astercon pornește cu paşi siguri şi hotărâţi să realizeze un nume care să inspire încredere şi profesionalism, precum şi un partener de nădejde pentru colaboratorii săi. 

Folosind tehnici moderne, dar şi materiale de cea mai înaltă calitate, Astercon s-a impus în scurt timp ca un bun executant şi un concurent apreciat pe piaţa naţională în domeniul construcţiilor civile.
Totodata, Compania comercializează o gamă largă de produse ale unor mărci de prestigiu în domeniul materialelor de construcţie.

Astercon işi propune să ofere clienţilor săi soluţia optimă pentru realizarea visurilor, oglindită în serviciile de cea mai înaltă calitate oferite de companie, încurajate prin încrederea şi buna reputaţie câştigate de aceasta prin fapte şi rezultate reale.

Contacte:

022 294929
060 294929
079 294929

Proiecte in derulare:

Complexul Rezidential "V. Lupu"


‘’D&D’’

Compania ‘’D&D’’ este o companie nou formată, care își propune sa construiasca din surse proprii spații locative de cea mai inalta calitate la prețuri accesibile în cele mai bune locuri ale Chișinăului, in scopul de a multumi toti clienții!

Contacte:

022 908 908
060 908 908

Proiecte curente:

Complexul Rezidential "Sprancenoaia"


“RAFAEL HOUSE” S.R.L.

Companie de construcții “RAFAEL HOUSE” S.R.L. operează pe piața imobiliară din Republica Moldova timp de șase ani. În acest timp, compania a câștigat încrederea clienților și se recomandă ca un partener de încredere pe care vă puteţi baza.

Compania propune locuinţe de calitate şi la cele mai accesibile preţuri. Totodata, “RAFAEL HOUSE” S.R.L monitorizeaza calitatea lucrărilor în toate etapele proceselor tehnologice, de la proiectarea și construcţia locuinţei pînă la darea în exploatare şi primirea cheilor de către proprietar.

Contacte:
mun. Chișinău, com. Grătiești, str. Sfînta Treime 16, of.74
tel. 022 45-13-28, 079770173, 079774478, 079775562
e-mail: boiarhouse@mail.ru

Complexe Locative in derulare:

1. Complexul Locativ "Rafael House" SRL


BASCONSLUX

 Compania de construcţii SRL “Basconslux” creată la 29 mai 2003 este una dintre cele mai mari întreprinderi de construcţie din Republica Moldova, pe parcursul anilor a ciştigat încrederea multor cetăţeni, ce nu regretă în prezent alegerea facută.
"Basconslux", propune  o gamă variată de apartamente în aproape orice cartier al oraşului Chișinău.

La construcţia complexelor locative sunt folosite tehnologii moderne. Blocurile din aceste complexe au o structură de rezistenţă formată din schelet de beton armat cu umplutură din BCA (bloc din calcar autoclavizat), material importat din Romania și Ukraina, cu proprietatea de a absorbi zgomotul și a respinge umezeala. Pereţii secundari sunt construiţi din căramidă natională şi sunt prelucraţi cu amestec uscat alb.

Lucrarile au loc în 3 etape:
1) Prima etapa include ciclul zero, lucrări de construcţie şi montare;

2) A doua etapă include lucrarile exterioare de finisare, montarea instalaţiilor pentru ferestre şi balcoane de tip “termopan”, trasarea comunicaţiilor, branşamentul apei reci si calde, montarea sistemului de canalizare, bransamentul electric, conectarea la linia telefonică, acces la internet şi la liniile de legatură interioară, instalarea unei uşi de intrare din metal;

3) Lucrări interioare de finisare, prelucrarea pereţilor cu amestec uscat (cu excepţia, băii şi a veceului), instalarea aparatelor de evidenţă a consumului (contoare) pentru gaz ,lumină și apă; montarea sistemului de incălzire,cazan instalat în apartament şi conectat la calorifere.

Adresa:
str. Lev Tolstoi 24/1, scara 11

+373 (22) 54-25-24, 54-80-96
+373 (22) 27-85-77

Telefon mobil:
+373 (06) 000 15 99
+373 (06) 000 15 77
E-mail: info@constructii.md

Complexe Locative in derulare:

1. Complex Locativ de pe str. Milescu Spataru 9/4

2. Complexul Locativ de pe str. Melestiu (Valea Trandafirilor)

3. Complexul Locativ de pe str. Ceucari

4. Complexul Locativ de pe str. V. Alecsandri

5. Complexul Locativ "Sprancenoaia"


Com Imobil

Bloc Locativ Rezidential, Bogdan Voievod
Este un bloc locativ rezidential gandit in cele mai mici detalii, conceput si pus in practica sa ofere rezidentilor sai confortul necesar, spatii locative variate, acces usor la mijloacele de transport in comun, siguranta si intimitate. 

Tel: +373 6001 0900, Fax: +37322 444-848

mun. Chisinau, str. Bogdan-Voievod,
office@comimobil.com

Complexe locative in derulare:

str. Nadejda Russo 14


CONSAM

Compania de construcții SA «Consam» a fost înfiinţată în anul 1992, în Chişinău in baza combinatului de construcții № 2, care a fost fondat în 1961. Principalul domeniu de activitate - construcția clădirilor rezidenţiale şi obiecte de facilităţi sociale şi culturale, clădiri administrative. Cu succes se dezvoltă în fabricarea producției: de betoane și mortare, carcasuri și schelete metalice, lucrărilor de îmbunătăţire şi construcţia drumurilor.

Compania de construcții se poate mândri nu numai cu activităţile de producţie de succes. E necesar de a menţiona participarea sa în domeniul de caritate: este ajutor anual monetară la diferite fonduri, iar în 2008, 2009, din fonduri proprii în suma de 7 mln lei a fost reconstruite şi restaurate total biserica "Sf. Dimitri" și mănăstirile «Nasterea Maicii Domnului» și «Curchi» din regiunea Orhei, supravegheată de către Guvernul Republicii Moldova. SA «Consam» a participat la Pactul Global ONU.

De 48 ani compania a construit sute de obiecte: case, apartamente, clădiri administrative, obiecte social-culturale. Acestea fiind clădiri rezidenţiale Nr. 4, 5, 6 de la Botanica, Nr. 7 de la Buiucani, Nr. 2, 4 ,7 de la Ciocana.

În prezent SA "Consam" continuă cu succes traiţia de construcţie, îndeplinirea diferitor lucrări complexe şi de montare, repararea lucrărilor de construcţie şi reconstrucţia lor.

În ultimii 5 ani a fost dat în exploatare o clădire de locuit cu 9 etaje pe strada Cuza Voda, alt bloc cu 9 etaje pe strada Asachi, două case de locuit cu 5 etaje cu mansardă pe strada Grenoble, un bloc cu 6 etaje pe str. Malina Mică, dar şi reconstrucţia totală a mănăstirii Curchi şi a spaţiilor de producţie SA "Galanta".

Complexe Locative in derulare:

Complexul Locativ de pe str. M. Sadoveanu 15

Adresa Consam SA:

str. Industrială 75,
MD-2023, Chișinău, Moldova

Tel/Fax:
+ 373 (22) 42 18 33
+ 373 (22) 47 27 67


ELAT NEOCONS

Compania de construcții Elat Neocons, creată în anul 2011, în prezent a ajuns una din cele mai dinamice în Republica Moldova, executînd construcții de calitate înaltă la cele mai avantajoase prețuri, servind clienții cu siguranța și profesionalism.

La construcția complexelor locative sunt folosite tehnologii moderne și materiale calitative care oferă blocurilor o structură rezistentă la zgomot.

Compania a găsit un compromis între calitate și preț. Elat Neocons este sinonimul calității și siguranței. În prezent compania dispune de un potențial impunător și o experiență bogată în domeniul construcțiilor locative.

Elat Neocons are ca obiectiv nu doar acela de a construi spaţii locative de vis. Scopul nostru este de a clădi încrederea și aprecierea clienților noștri.

 Complexe locative in drulare:

1. Bloc Locativ in mun Chisinau, str. Cucorilor 16/2 (VANDUT)

2. NOU ! Complexul Locativ "Sarmizegetusa"

 

Adresa Elat Neocons:

Mun. Chisinau, bd. Decebal 99, of. 207

Tel/Fax: (373) 22 63 61 66
GSM (373) 79 208 208
GSM (373) 78 208 209
E-Mail: office@elatneocons.md


GOLD IMOBIL

GOLD IMOBIL este Agentie Imobiliara specializata in vanzarea imobilelor atat de pe piata primara, cat si de pe cea secundara.

Contacte:

str. M. Kogalniceanu 13

Tel. (022) 23-40-50
Mob. +373 79206620

Complexe curente: Complexul Locativ din com. Vatra
 

 

 


Gonvaro-Con

 SRL”Gonvaro-Con” este o Societate Comercială care activează în domeniul construcţiilor civile din anul 2002- Licenţa seria A MMII №028858 din 12.03.2007.De-a lungul activităţii au fost executate lucrări de construcţie de cea mai înaltă calitate, inclusiv blocuri locative, sedii de firme, magazine, spaţii comerciale ş.a. Întreprinderea dispune de toate elementele necesare executării de construcţii durabile şi calitative: utilaje şi mecanisme, bază de producere, specialişti compenenţi şi calificaţi, experienţă în domeniu.

Cladirile construite de SRL”Gonvaro-Con” dispun de infrastructură individuală, locuinţe comfortabile şi spaţioase, cu suprafaţa totală cuprinsă între 47-120 m². Totodată, teritoriile adiacente blocurilor locative sunt amenajate, sunt create spaţii verzi şi teren de joacă pentru copii.

Astfel, SRL”Gonvaro-Con” îşi îndeplineşte obiectivul cheie de a contribui la îmbunătăţirea condiţiilor de trai al oamenilor şi calităţii vieţii lor.

Contacte:

mun. Chisinau, str. Alba Iulia, 79/2

Tel.: +(373-22) 589940, 594632

Fax: +(373-22) 589739

Proiecte in derulare:

1. Complexul Locativ de pe str. Alba-Iulia 75;

2. Complexul Locativ pe str. Vasile Alecsandri 11

 


IMOBIL EXPERT

Imobil Expert este o companie imobiliara care presteaza servicii de vanzare a imobilului, atat pe piata primara, cat si pe piata secundara.


In cadrul acestei Agentii, activeaza o Echipa de Agenti Imobiliari profesionisti, care este gata intotdeauna sa-l ajute pe client in vanzare sau cumpararea imobilului, usor si rapid.


Imobil Expert detine dreptul de vanzare exclusiva a Apartamentelor in Complexul Locativ din sec. Telecentru al mun. Chisinau, construit de catre Compania de Constructie "Ago-Dacia".


Contacte "Imobil Expert":
Mun. Chisinau, str. Pușkin, 22, of. 410
+373 22 811–410
+373 22 811 420

Complexe Locative Curente:
1. Complexul Locativ de pe str. Pietrarilor 10/3


INAMSTRO

 INAMSTRO îmbină cu succes o vastă experiență în construcții de imobile cu pasiunea pentru domeniu și sârguința specifică perfecționiștilor. De la obiecte industriale de complexitate sporită, până la complexe locative confortabile, unde fiecare se simte cu adevărat acasă, compania de construcții INAMSTRO se poate mândri cu multiple proiecte finalizate cu succes în 4 țări.

Contacte:

Mun. Chisinau, str. Izmail 44

(+373) 601-777-55
(+373) 22-10-55-55
contact@inamstro.md
 

Complexe curente:

1. str. Stefan Neaga 67;

2. NEW Complexul CEUCARI.


Lagmar-Impex SRL

Compania Lagmar-Impex SRL este actulamente reprezentată prin opt proiecte comerciale si private, printre care și blocul de oficii de pe strada Socoleni, care a devenit în anul 2011 sediul companiei, și care reflectă cu demnitate formatul companiei, în termen de arhitectură și design, impresionînd prin coloristică și stil unic.

În perioada anilor 2011-2015 Lagmar Impex şi-a propus să se afirme pe piaţa imobiliară, construind 6 proiecte locative cu un număr total de 780 apartamente – Blocurile locative din str. Vasile Lupu, Movila lui Burcel, Macilor, Arhaghelul Mihail, Ceucari, dar şi Complexul locativ din str. Florării, toate fiind date în exploatare în termenii stabiliți.

În prezent (2016) compania construiește alte 3 mari proiecte locative, cu un total de 754 apartamente, și anume: Complexul locativ din str. Bogdan Voievod, Complexul locativ din str. Gh. Cașu și Blocul locativ din str. Bariera Orhei.
De asemenea, în cadrul unui contract de parteneriat semnat cu Universitatea de Stat din Moldova în vara anulului2014, compania efectuează restaurarea “la cheie” a blocului II USM din str. Alexei Mateevici, dar și a 4 cămine studențești din str. Gh. Cașu.

Atuurile companiei LAGMAR sunt:

- calitatea înaltă a blocurilor construite;
- termenele de dare în exploatare respectate;
- și prețurile apartamentelor accesibile pentru fiecare!

 

Contacte:

Mun. Chișinău, Str. Socoleni 17/1
Telefon vânzări: + (373) 22 855 196, 060 019 190, 068 120 120

Complexe Locative in derulare:

1. Complexul din str. Bogdan Voievod

2. Complexul Locativ "Gheorghe Casu".

3. Complexul CIRCULUI


Protect Imobil

Protect Imobil vă oferă următoarele tipuri de servicii:

  • Răscumpărarea urgentă a imobilului dvs. pe cont propriu, timp de 24 de ore.
  • O modalitate rapidă şi sigură de primire a banilor din vânzarea imobilului.
  • Estimarea prealabilă profesionistă a valorii bunului imobil.
  • Pregătirea documentelor necesare înregistrării unor astfel de tranzacţii ca:

- cumpărarea
- vânzarea
- donaţia
- moştenirea.

Telefon: +(373) 799 00 999, 022 90 66 66

Complexe Locative in derulare:

str. V Badiu 8/3

str. M. Sadoveanu 11/2

str. T. Strisca 8/2

str. M. Sadoveanu 17 si 17/1


Reconscivil

Istoria acestei Companii de Constructie începe de la centrul comercial al S.A. CONSOCIVIL (în trecut «Гражданстрой»). În cadrul acestui centru, sa format un colectiv care a iniţiat construcţia spaţiilor locative pe principiul ipotecar. După un şir de reorganizări, această echipă a creat în luna mai a anului 2000 compania de construcţii RECONSCIVIL SRL. Pe parcursul primilor 5 ani de activitate, toate eforturile erau orientate spre crearea unei baze de producere şi implementarea programelor pe termen lung. Aceste activităţi s-au soldat cu creşterea volumului de lucru şi a potenţialului de producere cît şi stabilitatea financiară a firmei. 

In primul rind, Compania este formata dintr-o echipă de profesionişti, care tind să atingă scopurile propuse. Jumătate din inginerii din cadrul firmei au o experienţă de lucru mai mare de 25 de ani.

Totodata, programul investiţional a fost creat reieşind din posibilităţile financiare proprii. Astfel, noi am reuşit să evităm majoritatea problemelor legate cu actuala criză financiară. Astfel, în anul 2009, noi cu succes am finalizat construcţia şi am dat în exploatare complexul locativ de pe str. Grenoble, 128/2, 128/3 şi centrul medical „Microchirurgia ochiului”. Urmînd politica dată, noi am conferit viabilitate şi garanţie proiectelor viitoare de construcţie a spaţiilor locative din mun. Chişinău.

În al treilea rînd, probabil şi cel mai important, noi în fiecare an obţinem tot mai mulţi clienţi care au încredere în ceea ce facem. Iar noi, la rîndul nostru, deja demult am înţeles că prestigiul firmei se constituie din astfel de clienţi.

Tel. de contact: 022 51-37-51

Complexe locative in derulare:

Complexul Locativ de pe str. Ion Dumeniuc 17


Rezidential.md

Rezidential.md reprezinta un promotor imobiliar online dedicat ansamblurilor imobiliare noi din Chisinau.

De asemenea, Echipa Rezidential.md se ocupa si de vanzarea exclusiva a Complexelor Locative:

1. Complexul Locativ "Altitudo";

2. Complexul Locativ "Green Rezidence".

 

Contacte:

str. Calea Iesilor 10, mun. Chisinau

(+373) 22 83 53 49
(+373) 0 785 05 008
contact@rezidential.md


S.A. "ORIZONT"

 Societatea pe acţiuni „Orizont” a fost fondată în 1992.In toata aceasta perioada directorul companiei este dl Vasile Lipcan. Principalul gen de activitate este acordarea serviciilor în ramura construcţiilor şi anume construcţii locative, civile şi industriale.

În 1998 în cadrul companiei a fost organizată o secţie de producere a materialelor termoizolante (polistiren expandat, polistirenbeton, blocuri din gazobeton), cu utilaj performant, volumul cărora la moment constituie 10-17% din rulajul total. Volumul vînzărilor în ultimii 3 ani constituie în mediu 51,5 mil.lei anual. Numărul de angajaţi variază de la 150-280 persoane, în dependenţă de sezon.

Din 2010 compania S.A „Orizont” a fost certificată conform standardelor managmentului integrat:
Certificat Calitate ISO 9001: 2008
Certificat Mediu ISO 14001: 2004
Certificat Sănătate şi Securitate în Muncă OHSAS 18001: 2007
Succesul companiei se datorează dezvoltării pe termen lung a unei relaţii bazate pe încredere, responsabilitate, calitate şi performanţă cu Investitorii, Partenerii şi Furnizorii.

Adresa:

mun. Chişinău, Str. Uzinelor, 171/2

Telefon: (373 22) 421 664

Complexe locative in derulare: Complexul "Codri", sectorul Buiucani
 


S.B. "Fainex" SRL

Companie de constructie

Contacte:

022623500; 

+373 22 69132672

Complexe Loctatine in derulare:

1. Complexul Locativ de pe Dd. Dacia

 

 


Sky Home Lux

"Sky Home Lux" Va propunem un bloc locativ care se afla in centrul mun. Chisinau intr-un loc cu o infrastructura bine dezvoltata pe str. C. Virnav, la intersectie cu str. Malina Mica. Blocul este format dintr-o singura scara cu spatii comerciale si 8 etaje locative.

Apartamentele vor fi predate in varianta alba. Blocul este edificat folosind cea mai recenta tehnologie si materiale de constructie: carcasa de beton armat prin umplerea peretilor cu beton cellular (BCA). Apartamentele sunt in varianta alba, dotate cu sisteme de incalzire autonoma individuala, geamuri termopan de o calitate inalta, comunicatiile de gaz, apa, energie electrica cu contoare individuale.

Apartamentele sunt inregistrate la OCT cu numar cadastral individual, contractele de investitii la fel fiind inregistrate cu numar cadastral şi autentificate notarial.

Contacte:

0-22–790-178

078755525
 

Complexe Locative curente:

1. Complexul de pe str. C. Virnav, nr. 6


Sky House

Compania de Constructie "Sky House" propune Complexul Imobiliar "Sky House" in sectorul Centru, mun. Chisinau.

Contacte:

(022) 90 30 20

(+373) 078 800 777

office@skyhouse.md

 

Complexe Locative in derulare:

Complexul Sky House


SRL URBANCONSTRUCT TT

S.R.L. URBANCONSTRUCT TT este o companie înalt calificată și cu expierență în domeniul contrucțiilor de blocuri și imobile noi.
Fondată în anul 2004 compania reușește cu succes să se impună pe piața construcțiilor din Republica Moldova, Ucraina și Federația Rusă, făcînd față concurenței acerbe răspunzînd cu profisionalizm la cerințele tot mai diversificate ale clienților săi.

Contacte:

mun. Chișinău

MD-2002, str. Muncești 280/2

Tel/Fax. 63-28-22

069140304

069142519

Complexe curente: Complexul Locativ de pe str. Independentei 1


Stroy Invest

Compania de constructii "Stroy Invest" sa pozitionat ca o echipa de oameni creativi si talentati, care sunt implicati in crearea unei case moderne si confortabila, combinata cu un design modern. Cei mai buni arhitecti si contractanti implicati in activitati, creaza case care nu au analogi.

O trasatura distinctiva a companiei iese in evidenta printre alti dezvoltatori, are grija de securitate, confort si caldura. In constructie se foloseste exclusiv caramida naturala de calitate si carcas cadru-piatra, de aceea casele in opinia expertilor sint considerate ca cele mai bune.

Fiecare casa este construita sub supravegherea constantă a tuturor etapelor de constructie. Avantajul companiei - este unitatea antreprenorului general, dezvoltator și investitor major. Această abordare ne-a permis să trecem fără durere criza din 2008.

Opiniile despre "Stroy Invest" arata o reputatie impecabila a companiei ca un partener de incredere si stabil, dezvoltator de proprietati imobiliare unde fiecare casa este semnul distinctiv si mindria companiei.

Adresa:
or. Chisinau, str. Primaverii 11

Telefon:
022 81-60-60
079-444-272
069-303-265


SV LUX GRUP

Compania de constructie SV LUX GRUP se axează pe rezultate exacte si avantaje pentru fiecare client in constructia SV Grup se axeaza pe rezultate exacte si avantaje pentru fiecare client în construcția Complexului Lvov.  
 
Contacte:
 
mun. Chisinau, str.la Lvov 87
 
Complexe Locative curente:
 
Complexul Locativ de pe str.la Lvov 2
 

 


VASIGUR GRUP

Blocurile Locative construite de " VASIGUR GRUP" se caracterizeaza prin siguranţă, comoditate, modernism, inteligenţă, autenticitate şi confort. Confortul înţeles de "VASIGUR GRUP" are o altă dimensiune decît era acceptată pînă acum de către societate.Toate grijile zilnice legate de menaj îşi găsesc soluţiile în casele noastre.

Actualmente se pune accentul foarte mult nu doar pe planul apartamentului ci şi ceea ce are locuitorul pe lîngă apartamentul dat. Este important, ca executînd o investiţie capitală să ai de cîştigat ulterior; fie prin majorarea valorii bunului în care aţi investit, fie prin economia adusă în perioada de exploatare a lui. Spre exemplu "VASIGUR GRUP" construieşte apartamente care vă vor economisi cu 75% din cheltuielile de întreţinere pe care au apartamentele construite în altă decadă. Aceste economii sunt destul de uşor de explicat : prin implementarea tehnologiilor noi de economie a energiei electrice şi termice.

Casele " VASIGUR IMOBIL" au o pierdere a temperaturii pe timp de iarnă de doar 0,8% ceea ce înseamnă că se poate face o economie considerabilă la plata facturilor pentru căldură. Cazangeriile autonome aplicate în fiecare locuinţă aduc în apartamente o temperatură a apei în calorifere de apx. 90 g C şi în ţevile de alimentare cu apă caldă de 50 g C.

De asemenea Sistemul Antiincendiar va garanta salvarea în caz de incendiu. Semnalizatoarele de fum sunt instalate în fiecare apartament, hol. Nimic nu va opri fumul să iasă în afara casei, iar unele locuri cu risc ridicat la incendii au stingere automată cu praf antiincendiar aplicabile în cazuri extreme. Să locuieşti în casele "VASIGUR GRUP" este o plăcere, mai ales dacă alegeţi un apartament la înălţime căci doar acolo este cel mai pur aer şi cea mai mare linişte.

Casele au pe lîngă apartamente o mulţime de utilităţi cum ar fi parking, garaje, debarale, studiouri, terminale bancare pentru plăţi, studiouri, şcoli, grădiniţe, magazine, frizerii, farmacii, clinici particulare şi multe alte oportunităţi. Nu în zadar compania are o preocupare continuă pentru confortul dumneavoastra. 

Apartamentele Companiei sunt potrivite pentru 4 scopuri esenţiale pe care le puteţi atinge şi anume: Pentru siguranţa şi confortul familiei dumneavoastră- sunt cele mai calde şi mai comode locuinţe din cîte puteţi găsi.

 

Complexe Locative in derulare:

1. Bloc Locativ in mun. Chisinau, str. Miorita;

2. Complexul Locativ "Siguranta", str. Independentei.

 

Adresa: mun. Chisnau sos.Hincesti 43

Contacte:
Tel.: +373 22 92 23 45
Mob.: +373 69 99 27 38
+373 79 68 89 88

www.vasigur-imobil.md
E-mail: info@vasigur-imobil.md


Ascomix SRL

Adresa Oficiului:

mun. Chisinau, str. V. Belinski 61 of. 27

Proiecte curente:


Bimcom Service

Adresa Oficiului: mun.Chisinau,  str. Petricani, 23/3

Proiecte in derulare:

 


I.C.S. “Restart business” S.R.L

Interprinderea I.C.S. “Restart business” S.R.L a fost fondată la data de 15 aprilie 2010. Într-o perioadă de 3 ani de activitate am reuşit să finisăm şi să dăm în expoatare 4 blocuri locative care conţin circa 15 mii m2.

La data de 6 septembrie 2011 a fost dată în expoatare prima clădire de pe strada Tiraspol 2/1 care conţine 1241 m2 de spaţiu locativ. Ulterior peste două luni la data de 25 noembrie 2011 este dat în exploatare blocul cu 6 nivele din str-la C. Vîrnav 1/1 ce constitue 3019 m2 de spaţiu locativ.

La data de 8 octombrie 2012 pe strada N.Dimo 23/3 a fost dat în exploatare blocul cu 9 nivele care are o suprafaţă de 4026 m2.

În anul 2013 la data de 1 aprilie a fost dat în exploatare blocul cu 9 nivele de pe str. Trandafirilor 11/6 care are o suprafaţă de 6060 m2.

De-a lungul acestor ani de activitate este vizibil progresul interprinderii noastre, datorită seriozităţii şi disciplinii în activitatea pe care o desfăşurăm.

Proiecte curente:

 


M.N.K Construction SRL

MNK ( firma de constructie moldo-turca) cunoscuta pe piata imobilului ca una din cele mai sigure si stabile companii. Astazi MNK este dispusa sa ofere clientilor cele mai bune relatii de colaborare, informare si achizitionare a unui apartament.
Pe parcursul anilor, MNK a realizat mai bine de 40.000 m2 de spatiu locativ si peste 20.000 m2 imobil comercial.
In Turcia compania activeaza deja 30 de ani, la moment realizind numeroase complexe locative, banci, centre comerciale, oficii;
Indiferent de concurenta rigida, MNK este competenta de realizarea unei game complexe de facilitati:
de la selectarea zonei si proiectarii cladirii, pina la punerea in aplicare si realizarea caselor dorite, tinind cont de dorintele potentialilor cumparatori din diferite paturi sociale.

Proiecte curente: 

 


BasImobil Grup SRL

În perioada sa de existenţă compania s-a recomandat ca un partener sigur în toate direcţiile afacerilor de construcţii, atât în relaţiile cu furnizorii şi cu creditorii, îndeplinind cu stricteţe obligaţiunile sale de serviciu, cât şi în relaţiile cu cumpărătorii, demonstrând o abordare flexibilă a cerinţelor şi doleanţelor clienţilor.

Adresa Oficiului: mun. Chişinau ,Str. Zelinschi 15, Blocul nr. 5

Proiecte Curente: 


EurovalCons

Приоритетное направление деятельности строительной компании"Eurovalcons" - строительство современных жилых комплексов. За основу нашей деятельности мы выбрали комплексный подход к освоению территорий и именно это, и является нашим основным отличием от других застройщиков. При строительстве мы предусматриваем все, чтобы жильцы могли гордиться тем, что живут в качественных и уютных домах. На прилегающей территории выполняется благоустройство: детские игровые площадки, мини-клумбы, места для отдыха, уличное освещение, удобный паркинг.

Высокое качество домов достигается благодаря использованию современных технологий и материалов от серьезных, проверенных поставщиков. Контроль качества проводится на каждом этапе строительства, как собственными силами, так и государственными инспекторами. Мы возводим дома в соответствии всех законодательных норм, а также требований международных стандартов в строительстве. Компания "Eurovalcons". осуществляет застройку на собственные и частично заемные у банков средства, не рассчитывая при финансовом планировании на деньги будущих покупателей. Этот принцип позволяет составлять реальный график работ и четко его придерживаться.

Наша команда - сплоченная команда высококвалифицированных специалистов в области строительства и клиентского сервиса. Каждый сотрудник вносит свой вклад в деятельность компании и несет ответственность. Все мы работаем только на качественный результат.

Adresa Oficiului: mun.Chisinau, or.Codru, str. Valea Apelor 15

Proiecte curente:

 

 

 


Silentagro

Compania Silentagro vă propune apartamente la diferite etape de realizare şi anume: apartamente finisate, apartamente în construcţie şi la nivel de proiectare.Compania Silentagro este receptivă la dorinţele şi preferinţele clienţilor, deci suntem dispuşi să acceptăm solicitări de planimetrii individuale la blocurile aflate în construcţii.

Adresa Oficiului: or. Chișinău, str. N. Costin 44/3

Proiecte Curente:


Construct-Major-Centru

 Adresa Oficiului: mun.Chisinau, str.Petricani 19/4

Proiecte curente:


Elita - 5 Group

Adresa Oficiului: mun. Chisinau, str. Şoimari, 8

Proiecte curente: