ROM | RUS

Penthouse cu 2 nivele

Penthouse cu 2 nivele
Penthouse cu 2 nivele
Penthouse cu 2 nivele
Penthouse cu 2 nivele
Penthouse cu 2 nivele
Penthouse cu 2 nivele
Penthouse cu 2 nivele
Penthouse cu 2 nivele
Penthouse cu 2 nivele
Penthouse cu 2 nivele


Caracteristici

Regiune:
Telecentru
Categorie:
4 odăi +
Suprafata: m2
154
Etaj:
5-6
Prima rata:
Plata lunara:
Adaugat:
13.08.2019
Vizualizari:
853

Detalii

Obiect: Apartament cu 3 camere
Adresa: mun. Chisinau, str. Hincesti 62
Pret: 77 700 Euro
Pret m2: 504 Euro
Finisare: Varianta gri
Telefon: (+373 22) 87 11 87

Grabeste-te sa-l vizitezi si ai putea locui intr-un apartament absolut superb - penthouse in 2 nivele luminos, spatios, design frumos, 2 bai, bucatarie mare, 2 terase, incalzire autonoma individuala, podele incalzite, gradina de iarna, priveliste fantastica asupra orasului, parcare subterana, curte inchisa, servicii de administrare a blocului la pret foarte mic, amplasare excelenta, infrastructura bogata!

AICI VEI TRAI UN SENTIMENT DE STAPIN IN SIGURANTA, MEDIU SANATOS, CONFORT – in casa sunt doar 20 apartamente si nici un obiect comercial, deci nu vei avea aglomeratie de oameni, automobile, gaze de esapament, galagie! Casa este data in exploatare de 10 ani: verificata de cutremure, asezata, incalzita, toate reparatiile finisate! Vei deveni stapinul apartamentului cu acte in regula in momentul procurarii si nu-ti vei asuma riscul sa-ti investesti banii intr-un apartament care nu se stie cind s-ar da in exploatare! Vei avea vecini cumsecade, atmosfera prietenoasa, spatii comune frumos ingrijite, cea mai curata ecologic regiune a orasului/Valea Morilor sau centrul de sus.                                                                                                                                                                                                      
Ai putea diviza in 2 apartamente, regiunea este perfecta pentru dare in chirie sau viata frumoasa
Acest apartament mai ofera ceva ce vei gasi extrem de rar - penthouse de unde sa ai o vedere minunata asupra orasului si terase, dar care sa fie amplasat doar la etajul 5-6, unde sa te simti confortabil si sa nu traiesti cu frica de prea mare inaltime
Vei simti placerea pardoselei incalzite si aditional – vei economisi bani pt gaz! Aici vei avea posibilitatea de recreere in aer liber la cele 2 terase oricind vei dori
Sistemul de asigurare cu apa si canalizareinstalat
Amplasare super, infrastructura bogata (supermarket-uri, piata agro-alimentara, gradinite, licee bune, parcul Valea Morilor in apropiere imediata), transport in toate directiile orasului.
Solicitati detalii

Nume:
Tel*:
Email*:
Introduceti codul:
captcha

Ancheta


Curs valutar

USD DOWN 16.6303 (0.0000)
EUR DOWN 19.6212 (0.0000)022 87 11 87